keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Nopeaa ja sekavaa!

Pitää mennä nukkumaan n. varttin päästä (huomenna ensimmäinen koe!), eli nyt vähän pikakirjoituksella sekalaisia ajatuksia:

1. Huomasin, että flunssassa en saa mitään aikaiseksi. Oon laiskotellut 2 viikkoa!!! 

2. Mua ärsyttää se äidinkielen kirjoissa oleva dadaismin "mallisimerkki"- runo 
Dada on aurinko
dada on muna
dada on poliisi monistettuna
KOSKA siinä on loppusointu ihan selvästi ja dadaismiin just nimen omaan kuului sellainen älyvapaa riimitön riimittely, niin miks ne ei oo voinut ottaa siihen esimerkiks jotain tosi TOSI outoa ja dorkaa sanasörsseliä, häh!! Kysynpä vaan...

3. Kävin katsomassa iki-ihanan Joutsenlammen viikonloppuna (kiitos neidit mahtavasta seurasta), asut oli hienot ja korot kopisi pitkin Helsinkiä niin, että nyt paastoan pari viikkoa korkkareista, MUTTA: von Rothbartina ei ollut tällä kertaa Wilfried Jacobs (mikä menetys), vaan Yusuke Hikichi, joka oli kyllä hyvä, muttei yhtä hyvä kuin Jacobs, jonka hypyt ovat aivan taivaallisen ,henkeäsalpaavan upeita! (kaamea lause) Mutta mahtavaa oli silti. Tsaikovskin musiikki oli tietysti aivan upeaa ja tykkään siitä savuavasta lammesta. Ja pienten joutsenten tanssi on ihan paras!!! Eläköön Greve, Ivanov ja Petipa (ennen kaikkea Petipa!)!! 

4. Se Kirjastohuone... aaaaaa!!

Madonna ja lapsi (osat 1-3)
Aloitan tästä, koska se hämmensi minua eniten. Seisoin epämääräisen tunkkaiselta haisevassa kellarissa tuijottamassa näitä kolmea varmaan aika tyhmän näköisenä useita (kymmeniä?) sekunteja, ennen kuin tajusin, mistä tässä on kyse. Kaikki ne, jotka tietävät vähääkään LuKi-vaikeudesta, ovat TIETYSTI perillä sitä, että valkoinen ja musta kulkevat ihmisen näköhermoissa samaa kanavaa, ja aiheuttavat siten joillekin yksilöille hahmottamisvaikeuksia. No minäpä sain oikein massiivisia hahmottamisvaikeuksia tämän kanssa. Siinä mietin hetkisen, että mitäs ihmettä tässä kuvassa oikein on, kunnes hitaan puoleinen keskustietokoneeni rekisteröi tunnistettavia muotoja. 

Pidän sonnista. Ja aasista. Erityisesti sonnista. Siinä on boogia. Ja ne olivat ensimmäiset, jotka tunnistin. :P

Love, Jiji (köhköh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti