lauantai 13. syyskuuta 2014

Kesäreissusta (vähän jälkijunassa...)

No ei tullut Prahaa eikä Berliiniäkään... Sen sijaan päädyttiin kotoisaan Viroon. Voi että. Mikä toinen maa olisi yhtä söpö ja sympaattinen, kuin sisaremme Eesti? Monen vuoden erossaolon jälkeen oli ihanaa vierailla nauttimassa eteläisten sukulaisten soljuvasta kielestä ja ystävällisistä hymyistä. 

Sompailimme ympäri Tallinnan vanhaa kaupunkia, vierailimme Inkan ystäväperheen luona, kolusimme museoita ja käppäilimme puistoissa, sekä valloitimme minulle uuden kaupungin, Tartton. Ja sekin oli umpisöpö! :D Kaikki oli söpöä. Paitsi Tallinnan hostellimme, homeinen loukko. Tarttossa saimme majoittua ystäväperheen tyttären ihanassa opiskelija-asunnossa, 1800-luvulla rakennetussa puutalossa. 
Minilomamme sujui superhelteisissä merkeissä ja muutenkin aivan mainiosti. Inka julisti, ettei aio enää koskaan matkustaa minnekkään muualle, kuin Viroon. :D Ja allekirjoittanutkin hillitsi ostosteluhinkunsa ja hankki vain yhden vaaleanpunaisen kauluspaidan, joka sopii täydellisesti yhteen ruskettuneen kesäihon kanssa, vielä tässäkin vaiheessa, kun syksy jo koputtelee ovelle. Ihanaa.

Seuraavan reissun on pakko olla Tukholma tai Kööpenhamina! Että voin ostaa sen seuraavan kauluspaidan Urban Outfittersiltä. Heh. 

Näillä kuvilla voikin sitten sanoa kivasti heipat kesälle. Det var det! Ehkä hauskin ja rennoin kesä pitkään aikaan, toteaa Jiji tyytyväisenä. Syystuoksujen ja peittojen ja teekupposten ja kynttilänvalon täyttämä VUODEN PARAS AIKA alkaa nyt! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti